Wat doen wij

6

Grimaldi Industries is gespecialiseerd in advies en begeleiding bij aan en verhuur en aan en verkoop van creatief onroerend goed. Dat is eerder een kunst en een kunde. Er komt vaak veel meer bij kijken dan bij het gebruikelijke onroerend goed. Onafhankelijk advies in de meestomvattende betekenis van het woord. Omdat wij vinden dat wij echte toegevoegde waarde moeten leveren.

Heronderhandeling huurovereenkomsten. De huidige onroerend goed markt bevindt zich in zwaar weer maar dat biedt ook veel kansen. Bijvoorbeeld voor ondernemingen die tegen het einde van hun huurovereenkomst lopen. Wij hebben voor onze opdrachtgevers reeds spectaculaire heronderhandelingsresultaten geboekt omdat wij weten waar Abraham de mosterd haalt.

Beleggingen/Investments Ook kunnen we u adviseren bij investeringen in onroerend goed en het opbouwen van een goede beleggingsportefeuille.

Consultancy Vanuit onze juridische achtergrond doen wij ook de juridische begeleiding op de momenten dat het er echt toe doet; de contractuele en pré contractuele fase van een overeenkomst. Voorts hebben wij een groot netwerk inzake externe expertise.