Viñoly Gustav Mahlerlaan. Kantoorruimte -Te Huur, Flexibele Huurtermijn-

De ruimte is gelegen op de begane grond met 2 zelfstandige entrée’s aan de Jodenbreestraat en aan het Waterlooplein. Het object is voorheen in gebruik geweest als sportschool en is voorzien van kleed -en doucheruimten en diverse wc groepen.

Gezien de tweevoudige entrée aan de Jodenbreestraat als aan de Waterlooplein zijde is in principe een splitsing van de ruimte en daardoor deelverhuur mogelijk.

Voor verhuur is circa 440 m² beschikbbaar.

Ligging en voorzieningen : Het object is gelegen in Amsterdam centrum aan de Jodenbreestraat en het Waterlooplein. In de omgeving bevinden zich zeer veel buurtverzorgende faciliteiten zoals winkels, bars, lunchgelegenheden, restaurants, musea en bedrijven. In de directe omgeving hebben zich filialen gevestigd van Blokker, Albert Hein, Gall & Gall, Kruitvat en Zeeman.

Parkeerplaatsen: Het object is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer d.m.v. diverse tram -en busverbindingen en op steenworp afstand van metrostation “Waterlooplein”. De bereikbaarheid met de auto is uitstekend de stopera parkeergarage heeft een uitgang tegenover het object.

Vloeroppervlakte: Circa 440 m² winkel/kantoorruimte, als volgt te verdelen;
– 305 m² begane grond;
– 65 m² verdiepingsvloer;
– 70 m² kelder/opslagruimte.

Huurprijs: € 85.000,– per jaar ex BTW en servicekosten.

Huurbetaling: Per kwartaal vooruit.

Servicekosten: Huurder is zelf verantwoordelijk voor de aansluitingen en betalingen van de diverse nutinstellingen.
Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief

servicekosten, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde

omzetbelasting.

Huurperiode: 5 jaar.

Huurcontract: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte niet

ex artikel art. 7:230a BW volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in juli 2003 vastgesteld.

Huuropzegtermijn: 12 maanden.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2000=100); voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum.

Omzetbelasting: Huurder verklaart dat hij voor tenmin­ste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium vol­doet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbe­lasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de over­eengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelas­ting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Opleveringsdatum: Per direct.
Opleveringsniveau: Huidige staat.