circa 560 m² Kantoor/Bedrijfsruimte te huur- t.t. Melaniaweg 2- Amsterdam-Noord-

grid]

Object : De aangeboden zelfstandige bedrijfs/kantoorruimte heeft een zeer industriële robuuste uitstraling. Intern is de ruimte recentelijk smaakvol opgefrist. Het object is in het bijzonder geschikt voor creatieve bedrijven. Aan de achterzijde van het object bevindt zich een buitenruimte/tuin. In het gebouw is een goederen lift aanwezig.
Ligging/Voorzieningen : Het gebouw bevindt zich in Amsterdam Noord, op het voormalige NDSM terrein, een gebied in opkomst wat bruist van creativiteit tegen een achtergrond van de robuuste industriële uitstraling van het voormalig scheepswerfterrein. Recentelijk hebben vele creatieve bedrijven zich gevestigd in de directe omgeving van dit object zoals MTV, Red Bull en IDTV. Tevens heeft Hema Amsterdam noord gekozen als vestigingsplaats voor haar hoofdkantoor. Voorts bevinden zich in de directe omgeving verscheidene aansprekende horeca gelegenheden zoals de IJ-kantine, Brood, IJscuypje, het Pontstation en de Pannenkoekenboot.
In de directe omgeving van het object is een toename van creatieve activiteit en daardoor ook navenante kruisbestuiving waarneembaar. Door dit gegeven heeft die gebied, bekend als ‘Media Warf’ een grote aanzuigende werking op dergelijke ondernemingen.
Uitstekende bereikbaarheid met eigen vervoer, goed ontsloten naar de ring A10. De veerpont naar Amsterdam centraal is op loopafstand gelegen.
Parkeerplaatsen : Vanaf april 2014 zal betaald parkeren worden ingevoerd in de directe omgeving. Het tarief zal € 1,30 per uur bedragen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voorradig.
Vloeroppervlakte : Circa 560 m² bedrijf/kantoorruimte.
Verdeeld over; begane grond 290m²; eerste verdieping 270m².
Huurprijs : € 3.000.– per maand te vermeerderen met BTW en servicekosten.
Huurbetaling : Per kwartaal vooruit.
Servicekosten : Huurder is zelf verantwoordelijk voor de diverse aansluitingen bij de desbetreffende nutsbedijven.
Zekerheidstelling : Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief
servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Huurperiode : 5 jaar + optie perioden van telkens 5 jaar.
Huurcontract : Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte niet ex artikel art. 7:230a BW volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in juli 2003 vastgesteld.
Huuropzegtermijn : 12 maanden.
Huurprijsaanpassing : Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100); voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum.
Omzetbelasting : Huurder verklaart dat hij voor tenmin¬ste 90% met omzetbelasting belaste p¬restaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium vol¬doet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbe¬lasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de over¬eengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelas¬ting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Opleveringsdatum : Per direct.
Opleveringsniveau : In huidige staat.

[/grid]