Hoe marktconform is uw huidige huurovereenkomst?

 

Kosten onder de loep

 

 

 

 

 

U huurt met uw bedrijf uw kantoorruimte, reeds vele jaren en tot volle tevredenheid. Ondanks de economisch lastige tijden gaat het u voor de wind. Toch is iedere verlaging van uw overhead een welkome toevoeging aan het bedrijfsresultaat.

In deze markt is het vaak mogelijk door middel van heronderhandelingen op uw huidige huurovereenkomst een opmerkelijke besparing te realiseren. Vanuit onze commercieel juridische achtergrond kunnen wij u van advies voorzien over deze mogelijkheid en maken wij graag een afspraak met u om uw               huurovereenkomst(en) vrijblijvend onder de loep te nemen.

Wij hebben in het recente verleden bijzonder goede onderhandelings resultaten voor onze opdrachtgevers kunnen realiseren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *